14.3 C
De Bilt

Trek er met de Bibliotheek op uit deze lente en laat je inspireren

Het is lente. Tijd om er lekker op uit te trekken. De Bibliotheek heeft allemaal tips verzameld. Van lekker lente lezen tot buitenboekentips en handige apps over vogelgeluiden of voor het uitstippelen van fietsroutes.

Handige apps voor onderweg

Herken je dat? Tijdens een mooie wandeling hoor je overal vogelgeluiden. Je zou best wat meer willen weten hierover. Welke vogel maakt nu dat bijzondere geluid? En welke vogel hoor je overal bovenuit? Of je wilt een fietstocht maken, maar je bent wel een beetje uitgekeken op de standaard routes. Met Fietsknoop kun je een nieuwe fietsroute uitzetten, op je telefoon. In de korte video’s van DigiSnacks toont de Bibliotheek telkens één online tool of app.

Hoe reisden mensen in vroeger tijden?

We gaan tegenwoordig allemaal op vakantie. Vroeger was dat alleen weggelegd voor de rijken. Wil jij weten hoe mensen vroeger vakantie vierden en hoe mensen lang geleden reisden? Op Delpher, de krantenbank van de Bibliotheek, vind je heel veel leuke krantenberichten hierover.

Lentelezen

Of pak je liever een lekker lenteboek voor in de tuin? Bij de Bibliotheek vind je allerhande boeken over de lente, boeken over tuinieren, reisboeken voor korte of lange vakanties of luisterboeken voor onderweg.

Meer weten?

Laat je inspireren op de themapagina: www.bibliotheekavv.nl/eropuit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio