13.3 C
De Bilt

Tweede Drakenbootrace Woerden groot succes

De tweede Drakenbootrace Woerden heeft maar liefst € 3.000,- opgebracht voor ‘Friends4Owen’. Zaterdag 3 september hebben onder grote belangstelling 12 enthousiaste teams met elkaar gestreden tijdens de Drakenbootrace Woerden. Lionsclub Woerden Castellum Laurum organiseerde dit sportieve en gezellige evenement voor de tweede keer, om geld op te halen voor ‘Friends4Owen’. Deze Woerdense stichting zamelt geld in voor het wetenschappelijk onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen.

Drakenbootrace

Na het startsignaal door burgemeester Victor Molkenboer namen telkens 3 teams van 8 peddelaars het tegen elkaar op onder begeleiding van hun eigen trommelaar. Tot het einde toe bleef het spannend, maar uiteindelijk mocht team Raditeq de eerste prijs uit handen van Jos van Riet, spreekstalmeester en Edith de la Fuente, voorzitter van de Lionsclub, ontvangen. De tweede prijs ging naar team Uijtewaal/Drieman en de derde prijs naar het team Futura College. Dit laatste team riep meteen de andere scholen op om de volgende keer mee te doen.

De Oerlolmeiden sleepten met hun veelkleurige en uitbundige uitdossing en hun bijzondere warming up de originaliteitsprijs in de wacht.

Dankzij de steun van vele sponsors, waaronder Uijtewaal, Severs Breeman, Notariskantoor Oudewater, Purple Haze, De Beren Woerden, Rent a café en het Kalsbeek College Bredius werd dit evenement gerealiseerd.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio