6 C
De Bilt

Tweede Kamerlid Carla Dik (CU) op bezoek in Leusden

Leusden – Op vrijdag 16 maart zal ChristenUnie Tweede Kamerlid Carla Dik-Faber een werkbezoek brengen aan Leusden. Ze wordt om 10.30u ontvangen in de pop-up store van de ChristenUnie-SGP aan ’t Erf in winkelcentrum de Hamershof. Samen met wethouder Jan Overweg brengt ze vervolgens een bezoek aan de Wensboom en het Ontmoetingshuis aan de Hamersveldseweg.

Wensboom

 Wensboom Leusden bemiddelt bij het vinden van een vrijwilliger die hulp kan bieden bij het oplossen van eenvoudige problemen die kwetsbare mensen in het dagelijkse leven ervaren. De ChristenUnie-SGP vindt dit een geweldig initiatief. Carla Dik en Jan Overweg gaan dan ook langs om deze vrijwilligers even in het zonnetje te zetten.

Ontmoetingshuis

 In het Ontmoetingshuis komen mensen vanuit verschillende landen en achtergronden bij elkaar. Om elkaar te helpen, de taal te leren of gewoon voor de gezelligheid. Ook houdt de Ombudsman van Leusden hier spreekuur. Wederom een vereniging die zich inzet voor anderen. Dat verdient volgens de ChristenUnie-SGP een bloemetje.

Carla Dik

Carla Dik is sinds 2012 lid van de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie.  Ze is o.a. woordvoerder op het gebied van zorg (WMO),  klimaat en duurzaamheid. Afgelopen week is ze door Natuurmonumenten uitgeroepen tot de Groenste Politicus van het jaar 2017. En Vrij Nederland riep haar in 2015 nog uit tot meest efficiëntste Kamerlid. Wilt u Carla ook ontmoeten kom dan om 10.30 of rond 12.00 uur naar de pop-up store van de ChristenUnie-SGP aan ‘t Erf in winkelcentrum de Hamershof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio