9.2 C
De Bilt

U gelooft uw oren niet! Begrijp jezelf en anderen beter.

Met het oor kun je meer dan horen. Dat is zelfs niet eens de belangrijkste functie. Sta versteld van de complexe en ingrijpende processen die dagelijks in uw oren plaatsvinden. Het bepaalt mede uw functioneren, sterker je gaat je eigen gedrag en dat van anderen beter begrijpen en kunt ernaar handelen. Leer hoe u beter luistert en onthoudt, hoe uw oren de poort naar de wereld en zelfs de kosmos zijn.

Vijfvoudige serie lezingen

Dat oorsuizen, -piepen (Tinnitus) een relatie met uw voeding kunnen hebben. Ja, u zelfs met uw gehoor de auto kunt parkeren. U krijgt hele praktisch bruikbare tips. Een boeiende vijfvoudige serie ASZ– (Algemene Senioren Vereniging Zeist) lezingen van Rob van den Bovenkamp, op basis van zijn uit Parijs afkomstige KNO-studie van de Tomatis luistertherapie die hij er volgde.

De wondere wereld van oren

Het onderwerp kent vele interessante, deels medisch-fysieke aspecten. Daarom zijn er vijf opeenvolgende lezingen gepland. Laat het u niet weerhouden, want als u de eerste volgt zult u merken dat u de volgende niet wilt missen. Het luisterende oor doet meer dan menigeen weet.

De heer Rob van den Bovenkamp
De heer Rob van den Bovenkamp – Beeld: ASZ

Alle informatie

Data, locatie en tijd: dinsdagmiddagen 15,22,29 november, 6 en 13 december. Torenlaan Theater 38 in Zeist, kleine zaal, 14:30-16:30 uur. De zaal is open om 14:00 uur. Kosten voor de gehele serie (5): Euro 12,50 incl. koffie, thee. En een gratis hand-out. In de pauze kunt het boek ‘Het luisterende oor’ ad Euro 19,95 contant betrekken.

Aanmelden en betalen via: ASZ. Klik dan: ‘activiteiten’ > ‘lezingen’ en daarna ‘aanmelden en betalen’.

Geen Internet?

Alleen in dat geval doet u uw aanmelding via SMS naar 06-532 228 57. U wordt geïnformeerd als de serie is volgeboekt of niet doorgaat.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio