14.9 C
De Bilt

Utrechts Landschap start wervingsactie voor meer donateurs

Op vrijdag 20 mei is Utrechts Landschap (UL) een actie gestart om nieuwe donateurs te werven. Met de slogan ‘Bewaar de rust’ roept de Utrechtse natuurorganisatie bewoners in de provincie op om te helpen de natuur om de hoek uit te breiden en te behouden. Zij werkt er samen met bewoners aan om gebieden aan te kopen en voor altijd groen te houden. De landgoederen en natuurgebieden van de stichting zijn oases van rust in de drukste provincie van Nederland. Je kunt er tijdens een wandeling genieten van een vogelconcert, zomaar oog in oog staan met een ree of dassensporen je pad zien kruisen.

Niemand kan zonder natuur

Het is de overtuiging van Utrechts Landschap dat niemand zonder natuur kan. Daarom wil de natuurorganisatie tussen alle ruimtelijke ontwikkelingen in de rust bewaren. Dat kan alleen met hulp van donateurs, Beschermers van het landschap! Beschermer worden kan al voor € 2,50 per maand.

De gids

Nieuwe Beschermers ontvangen een Utrechts Landschapgids (t.w.v. € 30) en vier keer per jaar het magazine Mijn Utrechts Landschap. De gids en het magazine staan boordevol tips en informatie om te genieten van de Utrechtse natuur, dichtbij huis. Nieuwe Beschermers kunnen helpen de rust te bewaren door zich aan te melden via utrechtslandschap.nl/bescherm.

Over Utrechts Landschap

Utrechts Landschap beschermt al 95 jaar natuur en erfgoed in de provincie Utrecht. We kopen natuur en erfgoed aan om het te behouden voor toekomstige generaties.

De natuurorganisatie beheert inmiddels 5.825 hectare natuur, 25 buitenplaatsen, 23 molens, Kasteel Loenersloot en Steenfabriek Bosscherwaarden. De meeste gebieden en monumenten zijn open voor publiek. Ons werk is mogelijk dankzij de steun van 35.000 donateurs (Beschermers), 785 vrijwilligers en 82 bedrijfsvrienden. Wilt u meedoen of meegenieten? Kijk op www.utrechtslandschap.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio