11.8 C
De Bilt

Verdachten inbraak bij een zorginstelling Doorn aangehouden

Doorn – In de nacht van zondag 19 januari op maandag 20 januari heeft de politie drie verdachten gearresteerd die kort daarvoor mogelijk een inbraak hadden gepleegd bij een zorginstelling aan de Bergweg in Doorn. De politie zet het onderzoek voort.

Braaksporen bij zorginstelling

Rond 02.45 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken bij een zorginstelling aan de Bergweg. De verdachten waren inmiddels gevlucht. Ter plaatse trof de politie inderdaad braaksporen aan en stelde ook vast dat de inbrekers binnen waren geweest. Op hun vlucht met een auto hadden zij de buit achtergelaten. De politie beschikte over gegevens van de vluchtauto en stelde een onderzoek in de omgeving in. Agenten zagen de vluchtauto rijden op de Veenendaalseweg in Elst en controleerden de inzittenden.

Voldoende bewijzen betrokkenheid verdachten

Hierbij vonden agenten voldoende aanwijzingen voor hun mogelijke betrokkenheid bij de inbraak en volgde een arrestatie. De verdachten, inwoners van Utrecht en Nieuwegein in de leeftijd van 19, 22 en 27 jaar oud, zijn ingesloten voor verder onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio