15.4 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Verlichting bij oedeem na borstkanker door gebruik van ‘wonderbeha’ Bratella

De diagnose borstkanker en het behandeltraject wat daarop volgt zijn zeer ingrijpend. De intensieve behandelingen tegen borstkanker kunnen vervelende lange termijn gevolgen hebben, zoals chronische lymfoedeemklachten in en om de borst, flank en arm.

De Bratelle beha geeft compressie én massage, deze combinatie zorgt bij het dragen van de beha voor een lichte massage van de borsten, oksel en rug. Dat zorgt voor vochtafdrijving en verzachting van littekens en harde schijven in en om de borst.

Klachten na overwinnen borstkanker

De ontwikkelaars zijn ervaringsdeskundig. Anita Schimmel: “Het is onzichtbaar leed. Voor de buitenwereld ben je genezen van borstkanker, maar 1 op de 4 vrouwen krijgt er levenslang oedeem voor terug. Omdat ik geen goed werkende beha kon vinden, heb ik in 2020 besloten deze zelf te ontwikkelen. Met het dragen van de Bratelle weet ik dat iedere beweging vocht afdrijft in plaats van pijn oplevert.” 

4 oktober in Nieuw-Vennep voorlichting en vrijblijvend passen

Iedereen die de beha wil passen is op 4 oktober welkom bij Adamas, Eugenie Prévinaireweg 61 in Nieuw-Vennep vanaf 10:30 uur.

12 oktober in Woerden; voorlichting en vrijblijvend passen

Op 12 oktober bezoeken wij het Samen Sterkhuis in Woerden. We geven informatie over lymfoedeem na borstkanker en ons hulpmiddel, ook kan er vrijblijvend gepast worden.

Afspraak maken voor pasmoment?

Heeft u interesse in een vrijblijvend pasmoment of informatie? Bel Anneke Geitenbeek, 06-58853261.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio