1.7 C
De Bilt

Verse maaltijden bij je buurtgenoten afhalen met de U-Pas

Utrecht – Door een samenwerking tussen U-Pas en Thuisafgehaald is het voor de 50.000 U-pashouders in Utrecht en omgeving vanaf nu mogelijk om maaltijden bij buurtgenoten af te halen. In enkele muisklikken geniet je van elkaars kookkunsten én leer je gelijk je buur kennen!

Via Thuisafgehaald.nl koken inmiddels in heel Nederland ruim 11.000 thuiskoks voor zo’n 86.000 buurtgenoten. In Utrecht, de stad waar 6,5 jaar geleden het Thuisafgehaald-avontuur begon,  zijn al bijna 25.000 maaltijden gedeeld. Daarmee is Utrecht de stad met de meest actieve leden. Sinds deze maand is Thuisafgehaald voor een nog grotere groep inwoners beschikbaar! Maaltijden betaal je nu gemakkelijk met de U-Pas.

Gebruikers over Thuisafgehaald:

Veronique (35) “Mijn thuiskok is super, anders at ik toch vooral magnetronmaaltijden, aangezien ik zelf niet altijd kan koken vanwege mijn gezondheid. Ze kookt heerlijk en maakt vooral aparte dingen die ik zelf niet zo snel zou maken.” Mevrouw Hage (83): “Heike kookt veel lekkerder dan ikzelf. Als zij kookt dan weet ik weer hoe worteltjes en peterselie ruiken. Er gaat niets boven Heike.”

Van Hollandse pot tot Indische rijsttafel

Het aanbod van maaltijden in Utrecht is zeer divers, van Hollandse Pot en ovenschotels tot Surinaamse bami en Indische Rijsttafel. Of je nu graag vlees eet of de voorkeur geeft aan vegetarische gerechten, er is voor ieder iets wils.

U-pas

Hoe werkt het?

Via www.thuisgekookt.nl zie je welke thuiskoks en maaltijden er in je buurt beschikbaar zijn. Na registratie doorloop je hetzelfde bestelproces als iedereen. Bij het betalen vink je als betaalmethode bij cadeaukaarten “U-Pas” aan. Voor de kok is er geen verschil te zien tussen de verschillende betaalmethoden.

Over Thuisafgehaald.nl

Thuisafgehaald laat buurtgenoten samenkomen om te genieten van goed en lekker eten waar je blij van wordt! Via Thuisafgehaald kun je in heel Nederland maaltijden met je buurtgenoten delen. Voor meer informatie: www.thuisgekookt.nl

Over U-pas

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas waar al bijna 50.000 personen gebruikmaken, kan het hele gezin meedoen aan meer dan 800 leuke activiteiten. Het persoonlijk budget kunnen pashouders tijdens het U-pasjaar besteden aan sportieve of culturele activiteiten en interessante acties. De U-pas is een initiatief van de Gemeente Utrecht. Voor meer informatie: www.u-pas.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio