9.5 C
De Bilt
zaterdag, 25 maart 2023

Mevrouw E. Vogel-de Groot nieuwe directeur-bestuurder Stichting Sociale Dorpsteams begint 1 oktober

Het college van burgemeester en wethouders van Utrechtse Heuvelrug benoemt per 1 oktober mevrouw Elsbeth Vogel-de Groot als nieuwe directeur-bestuurder. De werving voor een nieuwe directeur-bestuurder voor de Stichting Sociale Dorpsteams is hiermee afgerond. De gemeente en de stichting hebben in goede samenwerking gezocht naar een nieuwe directeur-bestuurder en hebben unaniem de voorkeur uitgesproken voor mevrouw Vogel.

Doorontwikkelen

Wethouder G. Boonzaaijer: “We benoemen met mevrouw Elsbeth-Vogel een bevlogen en verbindende bestuurder die kan voortbouwen en doorontwikkelen op de stevige basis die de afgelopen jaren gelegd is door de professionals die werken binnen de stichting.

Wij danken de huidige interim directeur-bestuurder Judith Maljaars die de stichting en haar medewerkers is blijven ontwikkelen en versterken.”

Mevrouw E. Vogel-de Groot

Mevrouw E. Vogel- de Groot: “In het omzien naar elkaar, in de verbinding en ontmoeting tussen mensen, zit een sleutel in het oplossen van grote maatschappelijk vraagstukken, dat is mijn visie. Ik wil graag de professionals van de Sociale Dorpsteams de juiste visie en de ruimte meegeven om hierin het goede te doen voor de inwoners van de Utrechtse Heuvelrug.”

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio