15.7 C
De Bilt

Voortzetting ‘Even voor Zeven’ van de ASZ

Zeist – De aanwezigheid van de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ) op de lokale televisie van Slotstad RTV bleek een succes. Na de eerste uitzendingen van een serie van tien, is er sedert oktober van het vorig jaar een nieuwe serie van tien van start gegaan.

Even voor zeven

Onder de bestaande naam ‘Even voor Zeven’. Ze beginnen als vanouds om kwart voor zeven ‘s ochtends en ‘s avonds op de kanalen 1466 (KPN), 848 (T-Mobile) en 45 (Ziggo).

In deze maand februari kunt u kennismaken met 4 verschillende onderwerpen.

1). Een uitgebreide blik op de afgelopen nieuwjaarsbijeenkomst van de ASZ op 10 januari. Met diverse optredens, veel muziek en de wethouder Laura Hoogstraten die kwam feliciteren met het tweede jubileum. De ASZ bestaat 10 jaar.

2). Presentator Brenda Emmen praat met ASZ-vrijwilliger Annelies Lunneker over de museumbezoeken die er voor de leden georganiseerd worden.

3). Bestuurslid Emmie Bakker gaat in op de feestelijke evenementen die er in het kader van het lustrum te verwachten zijn. Ook voor senioren die nog geen ASZ-lid zijn.

4). Tenslotte wordt er teruggeblikt op ’22 met Even voor Zeven fragmenten. De hele uitzending is ook te zien op het YouTube kanaal van SlotstadRTV: https://youtu.be/CJpBZ159hD0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio