1.9 C
De Bilt

Vragen over de computer of over Nederlands leren? Kom naar de Bibliotheek!

We kunnen steeds meer met het internet. Dat biedt zeker kansen, het kan ons leven makkelijker en comfortabeler maken. Gewoon thuis op de computer kaartjes bestellen voor een dagje uit. Of iets leuks kopen op Marktplaats. Maar we móeten ook steeds meer met de computer. Een afspraak maken met de gemeente of bankzaken regelen gaat steeds meer online. En dat is niet voor iedereen even makkelijk.

Vragen over computer of mobiele telefoon

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de computer? Kom dan naar de Bibliotheek Mijdrecht, op maandag tussen 13.00 en 15.00 uur.

  • U kunt hier komen oefenen met dingen opzoeken op internet, een account aanmaken of e-mailen. Maar u kunt ook gewoon vragen stellen over hoe een computer werkt.
  • Ook als u vragen heeft over uw mobiele telefoon, laptop of tablet kunt u binnen wandelen.
  • En voor vragen over de digitale overheid kunt u terecht, zoals rijbewijs verlengen, een DigiD aanvragen of uw zorgtoeslag regelen.

Vragen over Nederlands leren

Wilt u beter Nederland leren praten, lezen en schrijven? Heeft u vragen of wilt u hulp? Of wilt u oefenen in de Bibliotheek? Kom naar de Bibliotheek Mijdrecht, op maandag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Elke maandagmiddag

Vanaf 2 oktober bent u elke maandagmiddag welkom met al uw vragen. Tussen 13.00 en 15.00 uur zijn daar mensen die u op weg helpen. Iedereen is welkom, u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. En u kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet nodig, de hulp is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio