14.2 C
De Bilt

Winnaars horecaspecial bekend

De Bilt Eén van de sectoren die het zwaar hebben gehad in de coronacrisis zijn de horecaondernemers. Vanuit het Crisis- en herstelplan corona is een actie opgezet om deze ondernemers te ondersteunen door het uitbrengen van een horecaspecial in de lokale huis-aan-huisbladen. Inwoners konden door het afmaken van een slagzin een horecabon ter waarde van €50 winnen in één van de deelnemende horecazaken. Er zijn bijna 100 slagzinnen ingestuurd. Wethouder Madeleine Bakker heeft samen met haar team van Economische zaken de leukste 17 slagzinnen uitgekozen en de winnaars verblijd met een cadeaubon ter waarde van €50. De beste inzendingen werden uitgenodigd om een bos bloemen in ontvangst te nemen.

winnaars van de slagzinnen

De volgende slagzin moest afgemaakt worden: Ik ben blij met de Biltse horeca omdat….

De drie beste slagzinnen waren:

“Ik ben blij met de Biltse horeca omdat er zoveel keus is in elke kern en elke wijk, van Oostbroek tot Maartensdijk” (Lianne van Leeuwen)“Ik ben blij met de Biltse horeca, omdat ik elke keer denk: wat maak je menu?” (mevrouw M. Tigchelaar) De overige 14 inzendingen met winnende slagzinnen krijgen de horecabonnen thuisgestuurd.

Horecaspecial goed ontvangen

De horecaspecial is door de ondernemers goed ontvangen. De horecaondernemers hebben in de special aangegeven wat hun horecazaak zo bijzonder maakt en zijn op de foto gezet. Het heeft de inwoners een inkijkje in de verschillende horecazaken gegeven. De ondernemers hebben veel positieve reacties mogen ontvangen op de horecaspecial. Wethouder Madeleine Bakker-Smit: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat we onze ondernemers waar mogelijk ondersteunen. Het zorgt voor werkgelegenheid maar ook voor gezelligheid in onze kernen. En het is heerlijk dat we zo dichtbij een lekker hapje en drankje kunnen doen!” De horecaspecial is nog op te halen op het gemeentehuis of digitaal te lezen op www.debilt.nl/horeca.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio