14.9 C
De Bilt

Zand hoort niet in de GFT-container

Amersfoort/Utrecht – Zand hoort niet thuis in de GFT container. Nu de herfst haar intrede heeft gedaan zijn veel inwoners druk met het winterklaar maken van hun tuin. Snoeiafval en plantenresten mogen in de container voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT). Het is echter niet toegestaan om zand af te voeren in de GFT container. Een GFT container met verkeerd aangeboden afval mogen medewerkers van RMN niet legen. Heeft u veel uit uw tuin gehaald? Breng dit dan zelf weg naar het recyclingstation.

Grofvuil

Zand valt onder grof huishoudelijk vuil en brengt u zelf weg naar het recyclingstation. Per dag mag u maximaal 0,5 M3 zand wegbrengen. Het is mogelijk om hiervoor kosteloos een aanhangwagen van RMN te lenen (maximaal 2 uur). De aanhangwagen moet van te voren gereserveerd worden via www.rmn.nl.

Recyclingstation Zeist

Zandbergenlaan 2

3712 BZ  Huis ter Heide

Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag t/m vrijdag:                                                                 van 8.30 tot 16.00 uur (van april t/m september op woensdagen tot 19.00 uur geopend)

Zaterdag:                     van 9.00 tot 16.00 uur

Afvalwegwijzer

Twijfelt u welk afval waar hoort? Maar dan gebruik van de RMN app met handige afvalwegwijzer. In één oogopslag vindt u waar welk afval weggegooid moet worden. De app is te downloaden in de appstore (voor iOS en Android). De afvalwegwijzer is ook via de website van RMN te raadplegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio