16.2 C
De Bilt

Zwembad Lobeke begroet Frieda van Doorn als 30.000ste bezoekster

Openluchtzwembad Lobeke verwelkomde woensdag 23 augustus 2023 de 30.000ste bezoekster van dit zwemseizoen. Mevrouw Frieda van Doorn werd verrast toen zij woensdag een paar minuten na 07.00 uur samen met haar hulphond Reena nietsvermoedend het zwembad binnenwandelde en de 30.000ste bezoekster van dit jaar bleek te zijn. Zij ontving uit handen van badjuf Georgine een leuke cadeaubon.

Het weer heeft het deze zomer best vaak laten afweten. Gelukkig kon de afgelopen twee weken nog van een paar mooie zonnige dagen worden genoten. Vorig jaar verwelkomde het zwembad de 30.000ste bezoeker op 8 augustus 2022.

Mevrouw Frieda van Doorn

Een kennis vroeg 17 jaar geleden of Frieda mee wilde naar het zwembad. Vanaf die tijd is Frieda zeer regelmatig in het zwembad te vinden. Bij de ‘Vroege Vogels’, tussen de middag en soms ook bij de ‘Blikvanger’. De laatste twee jaar wordt ze vergezeld door haar hulphond Reena, die trouw op haar wacht op de badmeesterpost. Na het zwemmen wordt er vaak gezellig koffiegedronken met een groepje van de ‘Vroege Vogels’ en worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld.

30.000ste bezoekster mevrouw Frieda van Doorn
30.000ste bezoekster mevrouw Frieda van Doorn – Foto: zwembad Lobeke

Zwembad Lobeke

Zwembad Lobeke heeft een 25-meter-bad, een instructiebad en een kleuterbadje, alle drie met een glijbaan. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden. Bij het kleuterbad, het instructiebad en op de ligweide staan verschillende speel-attributen en nieuwe parasols. In Zwembad Lobeke kan iedereen zwemmen en plezier hebben op zijn of haar eigen niveau. Van zwemles tot recreatief zwemmen en van de 9-dorpen-tocht tot zeemeermin zwemmen Buiten openingstijden is het zwembad te huur voor bedrijfsuitjes of verjaardagen.

Stichting Vrienden van Lobeke

De Stichting ‘Vrienden van Lobeke’ is verantwoordelijk voor het realiseren van diverse resultaten voor het zwembad. De gemeente is eigenaar van het zwembad en de werkgever van het zwembadpersoneel. De gemeente richt zich op het aanbieden van de basis in de zwembadprogrammering. De Stichting legt zich toe op het realiseren van de extra’s in het zwemaanbod en de dienstverlening. Meer informatie, openingstijden en gedragsregels vindt u op www.zwembadlopik.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio