18 C
De Bilt

Jong en Oud samen in Oost

Jong en Oud samen in Oost is een idee en een traject van wijk- en buurtgenoten samen met Veens Welzijn en gemeente Veenendaal. Het richt zich op het verbinden van jongeren en ouderen in de wijk. Iedereen leeft samen, voor iedereen is plek. Jong en Oud samen in Oost heeft als doel de betrokkenheid over en weer te versterken. Jongeren en volwassenen kunnen van elkaar leren en samen leuke dingen doen in de buurt!

ideeëncafé van Jong en Oud

Tijdens het eerste ideeëncafé op 26 juni in de Fuut worden de activiteiten van bewoners voor jongeren gepresenteerd, die de komende periode plaatsvinden. Misschien kun je bij één van de activiteiten helpen of aansluiten? Of heb je zelf een idee dat jongeren en ouderen samenbrengt?

Leuke activiteiten voor en door buurtbewoners

In het najaar start de kinderkookclub. 26 juni kan je alvast kennis maken met Aline van de kinderkookclub. Je kunt ervaren hoe leuk het is om samen met kinderen te koken. Aline laat kinderen ruiken, proeven en nieuwe smaken ontdekken en bovenal met plezier hun eigen eten maken. Wil jij meedoen?  

Ook vertellen Bianca en Simone tijdens deze avond over de moestuin Het Buitenhof. Dat is een volgende activiteit, die we ook doen in het kader van Jong en Oud samen in Oost.  Tijdens het ideeëncafé zijn zij er alvast bij met een kleine presentatie. Zij komen graag in contact met andere buurtgenoten om hun ervaringen en ideeën over de moestuin te delen. Misschien is dat iets voor jou of je kinderen?

Kom 26 juni naar het Ideeëncafe in de Fuut!

Tijdens het eerste ideeëncafé in de Fuut nodigen we je uit te luisteren en te kijken naar de ideeën en activiteiten van andere bewoners van oost. Je kunt ook jouw idee voor iets nieuws delen! Loop gewoon eens naar binnen. Wie weet wie of wat je tegenkomt en welke leuke verbindingen je deze avond ziet! Benieuwd naar deze activiteiten of heb je gewoon zin buurtgenoten te ontmoeten? De deuren van de Fuut staan open van 18:30-20:00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio