14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Wie verdient de jongerenprijs de Veense Kei?

Inwoners, instanties en verenigingen kunnen jongeren nomineren voor de jongerenprijs de Veense Kei. Deze prijs van de gemeente Veenendaal is een stimulans én een beloning voor  jeugd van 8 tot 23 jaar die zich inzetten voor een mooier, leefbaarder en socialer Veenendaal.

Initiatieven jongeren

Denk bij initiatieven aan bijvoorbeeld het (mede)organiseren van een buurtactiviteit of sporttoernooi, een activiteit met ouderen of een actie om de wijk schoner, mooier of veiliger te maken.

Wethouder Martijn Beek: “Vrijwilligers zijn enorm belangrijk in onze samenleving. Ik vind het keigoed dat er in onze gemeente niet alleen volwassenen, maar ook jongeren zijn die zich actief inzetten voor anderen. Ze zijn een inspiratie en een voorbeeld voor velen. En dat moeten we waarderen. Help mee en laat ons weten wie de Veense Kei 2023 verdient!’

Aanmelden

Kent u een jongere die zich met hart en ziel heeft ingezet voor een socialer, leefbaarder en mooier Veenendaal? Meld diegene dan aan voor de Veense Kei 2023. Dit kan tot 1 juni via www.veenendaal.nl/veensekei. Een deskundige jury beoordeelt de aanmeldingen. De jury bestaat uit de kinderburgemeester, een medewerker van Veens Welzijn, Netwerk voor Jou, Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), en een afvaardiging van de Jongerenraad. De winnaar wordt op 15 juni bekend gemaakt en ontvangt een Twinkeling cadeaubon van € 100,-.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio