19.1 C
De Bilt

Bijeenkomst over betaalbaar duurzaam wonen: hoe doet u dat?

Zutphen – Op 8 maart organiseert GroenLinks Zutphen een bijeenkomst over betaalbaar duurzaam wonen. Alle inwoners van Zutphen zijn welkom. Wilt u graag aan de slag met duurzaam wonen, of heeft u juist uw (financiële) bedenkingen? Deze avond biedt u antwoorden met sprekers met verschillende expertise is het een avond om ideeën en zorgen uit te wisselen, vragen te stellen en inspiratie op te doen. De bijeenkomst start om 20:00 uur in het DWK gebouw aan de Leeuweriklaan 19 in Noordveen en is uiteraard kosteloos te bezoeken.

Tijdens de bijeenkomst delen wethouder duurzaamheid Harry Matser en Louis Oosterbaan van woonbedrijf Ieder1 hun visie op het realiseren van betaalbaar duurzaam wonen voor iedereen. Hier kunnen de gasten op reageren. Ook zijn er deskundigen van ZutphenEnergie en Zutphense bouwbedrijven aanwezig om ideeën over haalbare duurzame maatregelen en de knelpunten die zij ervaren te delen. Daarnaast zijn de lokale en (toekomstige) provinciale fractie van GroenLinks aanwezig om met u in gesprek te gaan. 

Vraagt u zich af hoe u uit de veelheid aan duurzaamheidsmaatregelen de juiste keuzes moet maken;  wilt u weten wat GroenLinks van plan is om er voor te zorgen dat duurzaam wonen ook voor u betaalbaar is; maakt u zich zorgen of heeft u juist goede ideeën over duurzaam wonen? Kom dan naar deze bijeenkomst op 8 maart vanaf 20.00 uur in het DWK gebouw. Heeft u een wens, een zorg of een idee om te delen met de andere aanwezigen? Tijdens de avond is er de gelegenheid om dit in een korte pitch (van maximaal 1 minuut) te doen. Dit maakt u vooraf kenbaar door een mail te sturen aan zutphen@groenlinks.nl. 

Koffie en thee staat op 8 maart vanaf 19:30 voor u klaar in het DWK gebouw. Overige drankjes zijn tijdens en na afloop van de bijeenkomst voor eigen kosten beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio