12.6 C
De Bilt

Brandweerposten Epe, Oene en Vaassen zoeken versterking

De brandweerposten Epe, Oene en Vaassen zoeken nieuw talent. Woon en/of werk je in een van die plaatsen dan ben je welkom. Brandweerpost Vaassen organiseert 28 september vanaf 19.30 uur een inloopavond. Aanmelden kan via de links onderaan dit bericht. Je kunt dan bijvoorbeeld tijdens de wekelijkse oefenavond langskomen.

Een maatschappelijke bijdrage

Een uitdaging bij de brandweer heb je naast je reguliere werkzaamheden. In geval van een melding kom je als vrijwilliger naar de kazerne om uit te rukken en mensen in een noodsituatie te helpen. Brandweerwerk is veel meer dan alleen maar het blussen van branden. De brandweer is er om mensen en dieren hulp te verlenen bij brand en ongevallen maar ook bij stormschade en wateroverlast en andere meldingen verlenen we hulp. Het geeft zeer veel voldoening om samen met je team een klus te klaren!

Wat biedt de brandweer?

Het geeft zeer veel voldoening om samen met een team een klus te klaren en je in te zetten voor het redden van mens en dier. We bieden echter meer. Op de eerste plaats zorgt de brandweer voor een goede opleiding. Daarnaast ontvang je als vrijwilliger een financiële vergoeding voor de scholing, oefeningen en de uitrukken. Ook zorgt de brandweer voor een goede verzekering.

Wat vraagt de brandweer van jou?

Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid staan voorop. Verder is het een pré wanneer je, als je in loondienst bent, toestemming hebt van je werkgever om in geval van een alarmering je werkplek te verlaten. Wij gaan eventueel graag in gesprek met je werkgever om dit te realiseren. Een werkgever heeft er immers ook baat bij als hij een volledig opgeleide brandweerprofessional op de werkvloer heeft.

Inloopavond Brandweerpost Vaassen

Belangstelling of wil je meer weten? Brandweerpost Vaassen organiseert 28 september vanaf 19.30 uur een inloopavond. Aanmelden kan via brandweerpostvaassen@vnog.nl of brandweervaassen.nl. De brandweerposten Epe en Oene zoeken ook versterking, heb je interesse ga dan naar de websites brandweerepe.nl of brandweeroene.nl. Je wordt dan uitgenodigd tijdens de wekelijkse oefenavond zodat je kunt zien of de brandweer bij jou past.
Meer algemene informatie over een uitdaging bij de brandweer staat ook op www.bijdebrandweer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio