13.9 C
De Bilt

Bruisend evenement in Elspeet: Spot on Elspeet

Elspeet maakt zich klaar voor een bruisend evenement op 22, 23 en 24 juni rondom het Kulturhus Elspeet. Het programma zit vol met diverse activiteiten, waaronder concerten van het Elspeets Fanfare Orkest en Slagwerkensemble Elspeet. Op 24 juni zal er een uitvoering plaatsvinden van Piet Klimaatpiraat waarbij scholen en kinderen uit Elspeet kunnen participeren.

Evenement van sport en cultuur

Kinderopvang VrijSpel opent op zaterdag 24 juni haar deuren voor een open huis. Daarnaast zal er op deze dag een culturele markt zijn, waar allerhande culturele en sportieve aanbieders uit Elspeet zich kunnen presenteren aan de Elspeetse bevolking en omliggende kernen. De bibliotheek zal diverse activiteiten organiseren waarbij maatschappelijke thema’s op een speelse manier worden geïntroduceerd aan de doelgroepen. Het wordt een dag van ontmoeting en introductie van allerlei culturele en sportieve activiteiten.

Spot on Elspeet
Beeld: Spot on Elspeet

Spot on Elspeet

Bent u een culturele organisatie of wilt u participeren bij dit evenement? Mail dan naar info@spotonelspeet.nl. Als organisatie onderzoeken wij graag de mogelijkheden en wellicht kunt u waardevolle toevoeging verzorgen tijdens de markt. Verder zullen we binnenkort meer informatie over het evenement delen op onze social mediakanalen. Houd onze Facebookpagina en Instagramaccount in de gaten voor de laatste updates en het volledige programma. Noteer 22, 23 en 24 juni in uw agenda voor een gezellige en culturele dag in Elspeet. Tot dan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio