3.2 C
De Bilt

Burgemeester René Verhulst reikt in Otterlo een Koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw Truida Ribbers-Jacobsen

Mevrouw Ribbers-Jacobsen is werkzaam als regiogids bij restaurant De Waldhoorn in Otterlo en wordt voorgedragen voor haar vrijwilligerswerk in de omgeving Otterlo. Truida Ribbers is een bekend gezicht in Otterlo. Of het nu paaseieren zoeken op de Ericaschool, een kerstmarkt of de lichtjeswandeling is, mevrouw Ribbers zet zich altijd in voor activiteiten die voor verbinding zorgen in het dorp. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en voor elk nieuw idee weet zij weer sponsoren en vrijwilligers te vinden die haar helpen met de organisatie.

Klompenpad in Otterlo

In 2009 was mevrouw Ribbers de drijvende kracht achter het ontstaan van het Eeskoterpad, het Klompenpad in Otterlo. Tot op heden is mevrouw Ribbers daar regelmatig te vinden om deze populaire wandelroute netjes te houden. Enkele jaren later raakte mevrouw Ribbers betrokken bij de organisatie van de Veluwe fiets 4-daagse. Zij is onder andere verantwoordelijk voor het uitzetten van de route en het zoeken van sponsoren.

Voor Stichting Steunfonds Eureka is Truida Ribbers op diverse manieren actief. Elke week is ze aanwezig bij de breiclub, waarbij ze er ook voor zorgt dat de voorraad wol is aangevuld. Daarnaast draait ze het rad van fortuin op de snuffelmarkt en verzorgt ze het jaarlijkse aspergediner. In de coronaperiode bracht ze wekelijks verse zelfgemaakte soep langs bij Eureka.

Ook in het verleden was mevrouw Ribbers actief als vrijwilliger. Onder andere als beheerder van de sportkantine van voetbalvereniging SV Otterlo en op diverse terreinen voor turnvereniging de Eerste Luntersche Sportvereniging.

Zij wordt zeer gewaardeerd voor haar tomeloze enthousiasme, nieuwe ideeën en grote betrokkenheid bij de lokale maatschappij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio