10.4 C
De Bilt

De Lenteloop in Eerbeek kan weer van start; inschrijving geopend

De voorbereidingen voor de Lenteloop in Eerbeek zijn in volle gang en de inschrijving is reeds geopend. Het was nog heel spannend of het evenement wel door kon gaan, maar inmiddels staan alle lichten op groen. En dat groen past bij het groene hart waar de Lenteloop zich af gaat spelen, maar liefst 75 kilometer aan hardloop-, en wandelroutes met verschillende afstanden worden uitgezet op de Veluwe door de gebieden van Natuurmonumenten, Gelders Landschap & Kasteelen en veel particuliere terreinen. Op 9 maart kunnen de deelnemers het groen van de Veluwe beleven. De start is bij Landal GreenParcs Coldenhove aan de Boshoffweg 6 te Eerbeek.

Dat de Lenteloop een gewild evenement is blijkt wel uit de hoeveelheid sponsoren die hun naam graag aan het evenement willen verbinden en ook de gemeente draagt bij in het laten slagen van dit evenement. Voor de organisatie is het erg belangrijk deze steun te hebben , want zonder hen is het evenement onbetaalbaar en onhaalbaar.

Inschrijving Lenteloop

De inschrijving via de social media is eind december al geopend, dit speciaal voor de sporters die graag hun jaartrainingsprogramma in hun agenda willen zetten. Ruim 200 lopers maakte al gebruik van deze gelegenheid om in te schrijven waarbij er op alle routes al een mooi aantal deelnemers zijn.

thumbnail?sz=w1920&id=1uMOfqw4kdkcwCUYzIl4PCwvY awZUk8D
Beeld: Actief Eerbeek

Het evenement wordt georganiseerd door Actief Eerbeek. Deze stichting streeft naar een kwalitatief hoogwaardig evenement dat verbinding creëert tussen mensen en organisaties in Eerbeek en omgeving. De Lenteloop draagt ook bij aan goede doelen die worden aangedragen door verenigingen die zich inzetten bij de organisatie van het evenement.

De voorinschrijving is geopend tot 8 maart, en voor een aantal afstanden is om organisatorische reden een maximum aantal deelnemers ingesteld. Dus wil je zeker zijn van een startbewijs, schrijf je tijdig in.

Inschrijven voor de lenteloop kan uitsluitend via www.lenteloop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio