11.9 C
De Bilt

Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe; het nieuwe loket voor inwoners met vragen over energie besparen en een klimaatbestendige tuin

Sinds vandaag is het nieuwe Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe open voor inwoners uit de Noord-Veluwse gemeenten Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten. 

Nieuw duurzaamheidsloket voor inwoners Noord- Veluwe

Sinds vandaag is Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe hét startpunt voor inwoners die willen verduurzamen. Het nieuwe gemeentelijke én regionale loket helpt inwoners met informatie en advies over energie besparen en klimaatadaptatie.

Meer comfort, een lagere energierekening en een beter klimaat

Het is belangrijk om inwoners te blijven stimuleren en helpen om in en rond het huis duurzaamheidsmaatregelen te nemen. Of het nu gaat om energie besparen, verduurzamen of de eigen omgeving klimaatbestendig inrichten. Het draagt allemaal bij aan klimaatdoelstellingen. En, het brengt inwoners meer comfort, een lagere energierekening en een beter klimaat voor nu en volgende generaties.

Nieuwe website en contactgegevens

Het nieuwe loket is te vinden op www.duurzaamheidsloketnoordveluwe.nl. Bellen kan met 088 – 525 41 10 (lokaal tarief). Na een Europese aanbesteding is het Regionaal Energieloket de partij die het nieuwe gemeentelijke en regionale loket namens de regiogemeenten verzorgt.

Afscheid van Veluwe Duurzaam

Vanaf 1 maart stopt loket Veluwe Duurzaam. In opdracht van en namens de gemeenten en het waterschap hielpen zij de afgelopen jaren vele inwoners verder bij hun duurzaamheidsvragen. Daarvoor zijn de zeven gemeenten en het waterschap Veluwe Duurzaam dankbaar. Via Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe wordt de ambitie doorgezet om de regio steeds meer te verduurzamen.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio