11.5 C
De Bilt

Eerste editie Gelregames: gemeenten Duiven & Westervoort doen mee!

Een gloednieuw sportevenement in Gelderland  belooft nu al dé plek te worden waar het Gelderse bedrijfsleven samenkomt. De Gelregames vinden voor het eerst plaats op vrijdag 22 september op Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. Dit evenement biedt bedrijven uit de gemeente Duiven en Westervoort de kans om samen met en tegen andere bedrijven uit de regio deel te nemen aan verschillende sportactiviteiten.

Gelregames

Bedrijven kunnen tijdens de Gelregames deelnemen aan een van de vijf sporten: padel, atletiek, beachvolleybal, hockey en 5×5 voetbal. Hoewel het motto “meedoen is belangrijker dan winnen” centraal staat, is een gezonde dosis sportiviteit welkom. De spelen worden mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland, de Gelderse Sport Federatie en de gemeenten Apeldoorn, Arnhem, Ede en Nijmegen. Om de deelname aan te moedigen, betalen zij de inschrijfkosten voor de eerste 250 deelnemers (dus ook die uit de gemeente Duiven en Westervoort). Hierna kost inschrijven 25 euro.

Inschrijven voor dit nieuwe en bijzondere evenement is vanaf nu mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.gelregames.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio