11.4 C
De Bilt

Elspeets Fanfare korps zet in op meer inclusiviteit

Het Elspeets Fanfare Korps heeft de afgelopen maanden een plan gemaakt om meer ruimte te geven aan mensen met een verstandelijke beperking in hun vereniging. Heidi van de Ridder: “Muziek is een verbindende factor en heeft een positieve invloed op ons welzijn”. Bezig zijn met muziek door te luisteren en door het zelf te maken stimuleert en activeert. Het mooie is dat dit voor iedereen geldt, ook wanneer je een verstandelijke beperking hebt.

Elspeets Fanfare Korps

Tot nu toe was die mogelijkheid er binnen het Elspeets Fanfare Korps niet en daar wil men graag verandering in aanbrengen. Een enthousiaste projectgroep heeft de afgelopen periode gewerkt aan een beleidsplan en een deskundige muzikaal leider gevonden. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een succes van te maken.

Waar en wanneer?

Vanaf 2023 is er iedere woensdagavond van 18.45 uur- 19.30 uur muziekles in ’t Kulturhus in Elspeet. Er wordt een vergoeding van 8,50 per les gevraagd. Van harte welkom om vrijblijvend een les mee te spelen. Aanmelden graag voor 11 januari 2023.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden mail naar: g-ensemble@elspeetsfanfare.nl

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio