1.4 C
De Bilt

Energiecoaches geven gratis advies aan inwoners van Renkum

In de gemeente Renkum is vanaf nu een aantal energiecoaches actief die andere inwoners helpen bij het besparen van energie om zo meer grip te krijgen op de energierekening. Deze vrijwilligers zijn door de Energiebank opgeleid tot volwaardig energiecoach. Naast het geven van persoonlijk advies en tips om het energieverbruik te verminderen, helpen de coaches ook bij het plaatsen van energiebesparende producten in huis. Een bezoek van een energiecoach is gratis. Aanmelden kan via www.renkum.nl/energiecoach.

Opleiding afgerond door energiecoaches

Twaalf inwoners hebben zich aangemeld en zijn via de Energiebank deskundig opgeleid tot energiecoach. “Ik ben blij om deel uit te maken van deze groep enthousiaste coaches”, zegt energiecoach Ben Levelink. “We gaan samen energiek aan de slag om het energieverbruik van inwoners omlaag te helpen en daarmee hopelijk ook de energierekening!”

Meer informatie

Meer informatie over de energiecoaches en aanmelden kan via www.renkum.nl/energiecoach. Of bel naar 06 42 87 58 30. Zelf energiecoach worden? Aanmelden kan via onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio