21.7 C
De Bilt

Gereedschapspakket voor Kleine-klussenteam

Oldebroek – Vriendengroep De Greune Knuppels heeft op donderdag 4 april 2019 een flink gereedschapspakket en materialen overhandigd aan het Kleine-klussenteam in de gemeente Oldebroek.

De Greune Knuppels is een groep jongeren uit met name Oldebroek en Oosterwolde; deels werkend en deels schoolgaand. De jongeren hebben met elkaar via feestelijkheden en sponsoren de gereedschapsset bij elkaar gespaard. Zo willen de Greune Knuppels het nieuwe Kleine-klussenteam een vliegende start geven.

Kleine-klussenteam

Het Kleine-klussenteam gaat inwoners helpen die zelf niet in staat zijn om kleine klusjes in en rond  hun huis te doen omdat men niet over de vaardigheden, sociaal netwerk of de financiële middelen beschikt om een bedrijf in te schakelen. Aanvragen voor kleine klussen kunnen worden ingediend via www.stichtingpresent.nl/oldebroek.

Waarnemend burgemeester Janneke Snijder-Hazelhoff was bij de overhandiging aanwezig, de gemeente heeft namelijk ook een bijdrage gedaan. Janneke Snijder-Hazelhoff: “Jullie verdienen een groot  compliment voor jullie inzet voor dit goede doel en de opbrengst is fantastisch. Een op en top Oldebroek voor Mekaar actie! Fijn dat het klussenteam nu kan starten! Ik wens hun veel succes met dit goede werk.“ Vorig jaar heeft de jongerengroep ook een actie gehouden; toen was dat voor de plaatsing van nieuwe AED’s in de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio