5 C
De Bilt

Go Barneveld presenteert fietsroute ‘Kip Lekker Barneveld’

Barneveld – Wethouder Didi Dorrestijn-Taal (Economie) nam maandag 2 juli de nieuwe toeristische fietsroute ‘Kip Lekker Barneveld’ in ontvangst. De fietsroute is een product van ‘Go Barneveld’, dat verschillende initiatieven op het gebied van toerisme en recreatie ontwikkelt. De fietsroute sluit aan bij de Giro di Barneveld, die enkele jaren geleden werd samengesteld.

De Giro di Barneveld is een circa 75 kilometer lange toeristische fietsroute die de verschillende facetten van de gemeente Barneveld laat zien. De route doet alle dorpen van de gemeente Barneveld aan: Barneveld, De Glind, Achterveld, Terschuur, Zwartebroek, Voorthuizen. Garderen, Stroe, Kootwijk en Kootwijkerbroek.

Proeftour ‘Kip Lekker Barneveld’

Go Barneveld heeft de afgelopen periode, samen met toeristische en horeca-ondernemers, de Proeftour ‘Kip Lekker Barneveld’ samengesteld: een noordelijke route van iets meer dan 50 kilometer en een zuidelijke variant van ruim 41 kilometer. De beide fietsroutes voeren langs de mooiste plekken van de Gelderse Vallei en de Veluwe. De toeristische kaart bevat ook een aantal kortingsbonnen waarmee de fietsroute even kan worden onderbroken voor een kop koffie, een heerlijke lunch of een smaakvol diner. De toeristische fietsroute ‘Kip Lekker Barneveld’ wordt verspreid onder alle toeristische ondernemers, bedrijven en locaties in de gemeente Barneveld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio