11.6 C
De Bilt

Weer een grote kerkenmarkt in Eerbeek op zaterdag 1 oktober 2022 van 9.00 – 15.00 uur!

In 2021 bestond de kerkenmarktcommissie 50 jaar. Dit jaar dus 51 jaar en het is de bedoeling om de 1e zaterdag in oktober weer een GROTE kerkenmarkt te houden in Eerbeek. De afgelopen paar jaar was het i.v.m. de coronamaatregelen eerst helemaal niet mogelijk om markten te houden en later slechts in een beperkte kleinere vorm.

Kerkenmarkt

De huidige kerkenmarkt commissie kan altijd een beroep kan doen op heel veel vrijwilligers die een handje komen helpen. De kerkenmarkt is in dit opzicht een verbindende factor binnen de kerk en met het dorp Eerbeek en nog steeds is de opbrengst bestemd voor een doel van de kerk en sinds 2013 gaat er van de opbrengst € 1.000,– naar een maatschappelijk doel in Eerbeek.

Snuffelen en smullen

Op zaterdag 1 oktober kan er in de kerkzaal weer gezocht worden tussen vele duizenden boeken, kramen met antiek, handwerken, curiosa en nieuwe spullen. In de Bongerd, achter de kerk, zullen elektrische apparaten, schilderijen, lp’s, cd’s en dvd’s te koop zijn. Ook dit jaar is een gezellig eetplein, achter de kerk bij de Bongerd.

Daar kan men genieten van oliebollen, pannenkoeken, patat, een drankje en lekker zitten om bij te praten en uit te rusten. Verder zullen er mooie bloemstukjes verkocht worden en een loterij zijn. Voor het rad van avontuur hebben vele plaatselijke middenstanders leuke prijzen beschikbaar gesteld.

Dr. Gunningstraat afgesloten op 1 oktober

De dr. Gunningstraat is die dag afgesloten voor verkeer en voorzien van een heleboel kramen met speelgoed, hout en riet, tassen en kleden, kerstspullen, potten en pannen, grote spullen, grote spullen, spellen en puzzels en een heleboel meer.

Geen rommelmarkt!

Het is geen rommelmarkt; rommel wordt er niet verkocht! Wel een heleboel mooie spullen die ingebracht zijn en daarna goed gesorteerd. Het belooft een gezellige dag te worden dus houd deze eerste zaterdag in oktober vrij! Welkom op zaterdag 1 oktober van 9.00 tot 15.00 uur aan de dr. Gunningstraat in Eerbeek.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio