22.5 C
De Bilt

Huis & Tuin Event op 11 mei op ’t Weitje in Ermelo

Op zaterdag 11 mei 2024 organiseert de gemeente Ermelo met medewerking van eventbureau LeisureTeam weer het Huis & Tuin Event. Deze vindt plaats op ’t Weitje in het centrum van 10.00 uur tot 15.00 uur. Er is tijdens het evenement voor ieder wat wils!

Verschillende bedrijven en organisaties inspireren bezoekers op het gebied van duurzaam wonen, leven en genieten. Tijdens het evenement zijn de nieuwste trends op het gebied van duurzaam wonen te zien. Er zijn praktische workshops, leuke kinderactiviteiten en live muziekoptredens. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen bezoekers op een ontspannen wijze kennismaken met groene oplossingen die bijdragen aan een groene toekomst.

Het Huis & Tuin Event is er voor alle inwoners van Ermelo, voor jong en oud!

Met een speciale uitnodiging aan onze jongeren. Zij zijn immers de toekomst. Het is nooit te vroeg om hen bewust te maken van het belang van duurzaamheid! Daarnaast kunnen zij een eigen insectenhotel of vogelhuisje maken.

In aanloop naar 11 mei 2024 organiseert de gemeente wekelijks een aantal activiteiten

Die dienen als voorbereiding naar een geslaagd evenement. De berichten hierover worden wekelijks geplaatst en er is binnenkort ook informatie te vinden op de website van de gemeente Ermelo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio