20.7 C
De Bilt

Maak je hart voor je relatie op Valentijnsdag

Barneveld, 18 december 2018 Op Valentijnsdag – donderdag 14 februari 2019 – geeft relatiedeskundige en wetenschapper Martine Delfos een boeiende lezing over hoe mannen en vrouwen functioneren en wat dit betekent voor het aangaan van relaties. De lezing is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het Johannes Fontanus College aan de Wethouder Rebellaan 135 in Barneveld.

Tijdens deze lezing gaat Martine in op de verschillen tussen mannen en vrouwen en de manier waarop zij functioneren. Dat is namelijk van betekenis voor het aangaan van relaties. Wie de lezing van Martine bijwoont, merkt dat zij een diep respect heeft voor de eigenheid van mannen en vrouwen en de schoonheid van het verschil tussen beiden.

Maak je hart voor je relatie Directeur Karina van Triest van het CJG Barneveld: “De lezing is bedoeld voor mannen en vrouwen die tot een beter begrip van elkaar willen komen en op die manier willen werken aan een liefdevolle, stabiele relatie. Dat past helemaal in onze campagne Maak je hart voor je relatie. We nodigen van harte stellen uit om deze boeiende (en leuke) lezing van de bekende relatiedeskundige Martine Delfos bij te wonen.”

Martine Delfos is biopsycholoog en combineert wetenschappelijk onderzoek met haar werk als therapeut/psycholoog. Dagelijks heeft zij te maken met onder andere relatieproblematiek, autisme en eetstoornissen. De jarenlange praktische ervaring maakt dat zij als wetenschapper modellen kan ontwikkelen die in de praktijk direct toepasbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio