17.6 C
De Bilt

Nieuw duurzaamheidsloket helpt inwoners Noord-Veluwse gemeenten vanaf 1 maart met verduurzamen

Vanaf 1 maart 2023 opent het nieuwe duurzaamheidsloket en kunnen inwoners uit de Noord-Veluwse gemeenten Hattem, Harderwijk, Elburg, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Putten hier terecht met hun vragen over energie besparen en klimaatadaptatie

Nieuwe samenwerking voor duurzaamheidsloket

Na een Europese aanbesteding gaat het Regionaal Energieloket het nieuwe gemeentelijke informatie- en adviesloket voor duurzaamheid verzorgen. De zeven gemeenten en waterschap Vallei en Veluwe vinden het belangrijk inwoners en ondernemers te blijven stimuleren om in en rond het huis duurzaamheidsmaatregelen te nemen. Of het nu gaat om energie besparen, verduurzamen of de eigen omgeving klimaatbestendig inrichten.

Afscheid van Veluwe Duurzaam

In de afgelopen jaren konden inwoners en ondernemers terecht bij duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam. In opdracht van en namens de gemeenten en het waterschap hielpen zij vele inwoners en ondernemers verder bij hun duurzaamheidsvragen. Zo droeg Veluwe Duurzaam bij aan een steeds duurzamer wordende regio. Daarvoor zijn de zeven gemeenten en het waterschap Veluwe Duurzaam dankbaar.

In de loop naar 1 maart worden de contactgegevens van het nieuwe duurzaamheidsloket bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio