1.5 C
De Bilt

Nieuwe fietsbrug in het Vemderbroek in gemeente Epe

Op 12 september jl. is er een nieuwe fietsbrug geplaatst over de Nieuwe Wetering in het Vemderbroek in gemeente Epe. Martijn Kerkmans, wethouder Mobiliteit en Annemiek van Loon, wethouder Beheer, waren hierbij aanwezig. De brug is om half 4 officieel geplaatst door medewerkers van de Sallandse Wegenbouw met hulp van beide wethouders.  

Naast een nieuwe fietsbrug, wordt er een recreatief fietspad aangelegd. Deze nieuwe verbinding is een langgekoesterde wens voor het uitbreiden en versterken van de fietsstructuur. De verbinding past bij de visie van het mobiliteitsplan om het fietsgebruik te stimuleren.  

Nieuwe fietsbrug

De brug vormt samen met het fietspad een nieuwe recreatieve verbinding tussen de Kanaalweg/het Jaagpad en de Evergunnedijk. Het fietspad vormt een oost-west verbinding tussen beide fietspaden. De volgende stap is het aanleggen van betonverharding voor het fietspad. Ook zal er op het deel van de verbinding waar woningen staan asfalt worden aangelegd. Het project wordt halverwege oktober afgerond. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio