13.1 C
De Bilt

Scootmobieldag Wezep en Oldebroek

Voorlichten, ontmoeten en verbinden. Deze thema’s staan centraal op de scootmobieldag op donderdag 1 juni in de Brinkhof Wezep (ochtend) en in de Talter in Oldebroek (middag). Alle scootmobielgebruikers uit de gemeente Oldebroek zijn welkom.

Zowel de ochtend als middag bestaat uit drie onderdelen: theorieles, praktijkles en uitvoeren van kleine reparaties. Op het parcours van deze cursus laten we zien hoe met moeilijke verkeerssituaties kan worden omgegaan. De WMO-medewerkers van de gemeente begeleiden hierbij. Ook worden de verkeersregels behandeld. Daarnaast zijn er collega’s van het Sociaal Team aanwezig en is er ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Ook als u geen scootmobiel van de gemeente heeft bent u van harte welkom. Alleen kunnen er dan geen reparaties uitgevoerd worden.

Scootmobieldag

Het ochtendprogramma is van 09.45 – 12.00 uur in de Brinkhof in Wezep en het middagprogramma van 13.00 – 15.15 uur in de Talter in Oldebroek. Om 13.15 uur opent wethouder Liesbeth Vos – van de Weg het middagprogramma: “Ik vind het mooi dat deze scootmobieldag er nu is. De veiligheid van de weggebruikers staat deze dag centraal. Daarbij horen zaken als theorie en praktijk, maar ook het uitwisselen van ervaringen. En misschien vindt iemand wel een scootmobiel maatje om er af toe eens samen op uit te gaan. Kortom een bijeenkomst waar de scootmobielgebruiker in mijn opvatting gebruik van zou moeten maken.”

Aanmelden

Voor aanmelden of meer informatie kijkt u op www.oldebroek.nl/scootmobieldag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio