5 C
De Bilt

Ingebruikname Sportief Recreatiecentrum Wiltsangh op 23 maart a.s.

Donderdag 23 maart is de eerste dag dat Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet voor iedereen in gebruik is. Er werd gewerkt naar een datum van 1 maart 2023, maar vanwege leveringsuitdagingen is deze datum bijgesteld. Het internet functioneert nog niet goed, omdat een centraal onderdeel – dat ervoor zorgt dat onder andere deuren, toegangspoortjes, kluisjes en kassa op elkaar zijn afgestemd – is vertraagd.  Hierdoor zijn ook enkele verplichte keuringen en testen vertraagd.

Sportief Recreatiecentrum Wiltsangh

Wethouder Mark van de Bunte van de gemeente Nunspeet: “Er is keihard gewerkt en wij kunnen niet wachten om de prachtige accommodatie zo snel als mogelijk aan iedereen te laten zien. Daarom laten we de aankomende weken – waar mogelijk – diverse toekomstige gebruikers (zoals sportverenigingen) alvast kennismaken met de accommodatie en openen we op 23 maart de deuren voor iedereen.”

De activiteiten in De Brake gaan tot die tijd door. Zodra ook buiten de verdere aankleding en aanplanting van onder meer het groen is aangebracht, vindt de officiële opening plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio