13.8 C
De Bilt

De Veluwse Innovatieprijs & CAI Challenge award 2023: omdat we niet meer zonder innovaties kunnen!

In de regio Noord-Veluwe zijn creatieve ondernemers constant bezig met innovatie. Vernieuwende ideeën om hun werk en de wereld een stukje mooier en leefbaarder te maken. Om die ondernemers de ruimte te geven, reikt Innovatiehuis Noord-Veluwe op donderdag 1 juni opnieuw de Veluwse Innovatieprijs (VIP) en de CAI Challenge award 2023 uit.

Uitreiking Veluwse Innovatieprijs

De uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs belooft een feestje te worden voor en met vooruitstrevende ondernemers. Natuurlijk wordt bekend gemaakt wie de meest innovatieve bedrijven van 2023 zijn. De vakjury heeft een winnaar uit de genomineerde gekozen en door de aanwezigen zal de Publieksprijs winnaar gekozen worden.

Digitale innovaties

Maar er is meer: Dit jaar hebben we voor het eerst pitches van digitale innovaties. Wat kan er allemaal op het gebied van digitale innovaties? En hoe kan de CAI Harderwijk daar de aanjager en ondersteuner voor zijn?
Ervaren ondernemers komen aan het woord, ambitieuze studenten delen hun innovatie, en uiteraard een mooi netwerk met andere vernieuwers. Aansluitend zullen we samen het glas heffen en afsluiten met een gezellige netwerk-BBQ. Kortom: genoeg ingrediënten voor een prachtige middag.

Maak tijdens de feestelijke middag kennis met de mensen achter innovaties op donderdag 1 juni 16.15 uur bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek. Aanmelding is verplicht via info@innovatiehuisnoordveluwe.nl en kan tot woensdag 31 mei 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio