15 C
De Bilt

Verkeershinder stationsomgeving Nunspeet

Nunspeet – De voorbereidingen voor de herinrichting van de stationsomgeving in Nunspeet zijn in volle gang. In de afgelopen periode zijn er een aantal panden gesloopt, zijn er bomen gekapt en momenteel is de aannemer bezig met kabel- en leidingwerkzaamheden. Het leggen van nieuwe kabels en leidingen zorgt voor verkeershinder.

Nijverheidsweg

Aankomende week (3-7 oktober) vinden er werkzaamheden plaats in de bocht Nijverheidsweg-Industrieweg. Dit deel van de weg is die week afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het verkeer en wordt omgeleid via de Industrieweg-Kienschulpenweg (en andersom). Voor aanwonenden blijft de woning bereikbaar.

Industrieweg

Van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 11 november (week 42-45) worden er werkzaamheden uitgevoerd langs de Industrieweg. Om ervoor te zorgen dat er veilig gewerkt wordt, wordt de straat voor de helft afgezet. Vanwege de verkeersveiligheid en een goede doorstroming van het verkeer wordt de Industrieweg gedurende deze periode tijdelijk een eenrichtingsweg. Het verkeer wordt geleid via de Industrieweg-Kienschulpenweg-Harderwijkerweg. De weg wordt niet afgesloten en alle bedrijven blijven bereikbaar.

Verkeershinder Stationslaan

Van maandag 17 oktober tot en met vrijdag 28 oktober (week 42 en 43) wordt er ook gewerkt in de Stationslaan. De werkzaamheden gaan dwars door de straat heen, waardoor de aansluiting Stationslaan op de rotonde Nijverheidsweg (zuidzijde) tijdelijk is afgesloten voor al het verkeer. De straat, woningen en bedrijven blijven via de noordzijde bereikbaar. De aannemer probeert de werkzaamheden sneller uit te voeren, zodat de straat eerder open is. Het verkeer wordt omgeleid via de Industrieweg-Kienschulpenweg-Harderwijkerweg. De fietsers worden ook omgeleid. Deze route gaat via de Enkweg-Bergakkerweg-Korteweg.

Op www.nunspeet.nl/stationsomgeving staat alle informatie rondom de Stationsomgeving en kan iedereen zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio