12.1 C
De Bilt

Voetveren Uiterwaarde weer dagelijks in de vaart sinds 17 juni

Na een mooie start van het vaarseizoen waarbij de voetveren alleen in de weekenden in de vaart waren wordt er vanaf zaterdag 17 juni 2023 door alle fiets- en voetveren van Uiterwaarde weer dagelijks gevaren.

De pontjes zijn te vinden over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), over de Neder-Rijn/Lek (Rhenen-Lienden, Renkum-Heteren en Liniepont) en over de Linge (Galgenwaard-Heukelum).

Volgens het vaarschema wordt er dagelijks gevaren tot en met 10 september. Het seizoen wordt afgesloten met de laatste drie weekenden in september. Laatste vaardag 1 oktober 2023. Er wordt gevaren van 10.00 – 18.00 uur*). De Liniepont vaart tot 17.15 uur*)*)Op de vaarschemaborden en website staan de exacte laatste afvaarten vermeld.

Contactloos betalen op alle voetveren de norm

Op alle voetveren van Uiterwaarde is contactloos betalen de norm. Dit zorgt, vooral op de drukke dagen, voor een snellere doorstroom. Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl of T 0344 22 88 00. Ook via FB (voetveer uiterwaarde) en Twitter (voetveer) is het nieuws over de veren te volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio