14.5 C
De Bilt

Tweede editie Zomerfestival gemeente Oldebroek op 10 juni met rijk programma

Op zaterdag 10 juni organiseert de gemeente Oldebroek voor de tweede keer op rij het Zomerfestival: een informeel en gezellig samenzijn voor alle inwoners en ondernemers van de gemeente Oldebroek. Er is voor ieder wat wils: muziek, dans, (kinder)spel en natuurlijk een hapje en drankje. De gemeente stelt voor iedere gast drie gratis muntjes beschikbaar. Zo is het festival toegankelijk voor iedereen. 

Programma Zomerfestival

Het Zomerfestival vindt zaterdag 10 juni plaats op het Raadhuisplein in Oldebroek en duurt van 14.00 – 17.30 uur. Tijdens het festival is er voor iedereen wat te doen. De jong VLS en slagwerkgroep van Concordia zorgen voor muziekvertier. Vocal Match treedt op samen met Annefleur Van den Tillaard en rockabily band The Thundercats zorgt voor een feestelijke afsluiting. Kokki’s Zuiderzeecafé is er voor lekkere koude drankjes en slagerij van den Berg, Alberto’s ijs, Vleugje van Fen en groenteboer Kwakkel voor heerlijke hapjes.

Ook voor kinderen is er genoeg vertier. Een springkussen, een kleurwedstrijd, schminken en Monsieur Bart is aanwezig met een spectaculaire zeepbellenshow. Burgemeester Tanja Haseloop – Amsing: “We hebben dit jaar wederom een mooi programma. We zijn blij met de muzikale medewerking van alle partijen. Ook de lokale cateraars hebben weer heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes. Het belooft een mooi feest te worden, u bent van harte welkom!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio