17.5 C
De Bilt

Jan Vissers (75) uit Horst ontvangt koninklijke onderscheiding voor jarenlange inzet

Horst aan de Maas – Jan Vissers uit Horst ontving van burgemeester Ryan Palmen een koninklijke onderscheiding voor zijn verdiensten. De heer Vissers is sinds 2005 secretaris van Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap Kring Ter Horst. Hij vervult deze functie met een grote accuratesse en toewijding. Daarnaast is hij vanaf november 2007 voorzitter/secretaris van Seniorenorkest Horst aan de Maas. In deze functie is hij een inspirerende en verbindende kracht binnen de vereniging.

Jan Vissers zeer actieve vrijwilliger

Bovendien is de heer Vissers vanaf 2007 als adviseur van het bestuur verbonden aan Stichting Boeken Steunen Mensen. Daarnaast geeft hij als coördinator leiding aan de groep van 40 vrijwilligers die belast is met de logistiek en sorteerwerkzaamheden. Natuurlijk steekt hij daarbij ook zelf de handen uit de mouwen. Tevens heeft hij de leiding over de logistieke organisatie van de grootste Nederlandse boeken en platen-beurs, waar meer dan 100.000 boeken en platen van eigenaar kunnen wisselen. Hij wordt omschreven als iemand waar het bestuur op kan bouwen, een gedegen organisator.

Jan Vissers – Foto: gemeente Horst aan den Maas

Uitreiking onderscheiding

De heer Jan Vissers wordt voor bovengenoemde verdiensten benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding wordt uitgereikt door de heer drs. R.F.I. (Ryan) Palmen, burgemeester van Horst aan de Maas tijdens de vrijwilligersbijeenkomst van Stichting Boeken Steunen Mensen op woensdag 25 augustus 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio