6.4 C
De Bilt

Wie is/zijn jouw verenigingsheld(en) in gemeente Horst aan de Maas?

Gemeente Horst aan de Maas heeft een bruisend verenigingsleven met veel vrijwilligers en verenigingshelden. Zonder deze toppers zou het verenigingsleven niet bestaan. Dit mag gewaardeerd én gevierd worden!

Op maandag 7 november vindt in ’t Gasthoes in Horst de Avond van de Sport plaats. Sport aan de Maas, gemeente Horst aan de Maas en enkele bestuurders van verenigingen in Horst aan de Maas zijn supporters van alle vrijwilligers binnen het verenigingsleven! Tijdens de Avond van de Sport bieden we de verenigingen en hun vrijwilligers een podium.

Nomineren

Wil jij een vrijwilliger of een groep vrijwilligers met een groot en betrokken hart voor de sport en/of zijn of haar vereniging waarderen? Nomineer jouw verenigingsheld(en) en vertel ons waarom ze een podium verdienen!Van 23 september tot en met 16 oktober 2022 kan iedereen zijn of haar verenigingsheld(en) nomineren. Draait hij/zij bijvoorbeeld veel kantinediensten, organiseert deze clubheld veel voor de leden van de vereniging of is deze persoon op jonge leeftijd in het bestuur gestapt? Allemaal voorbeelden van prestaties die gewaardeerd kunnen en mogen worden!  

Stemmen

Na 16 oktober is het aan alle inwoners uit gemeente Horst aan de Maas die het verenigingsleven een warm hart toedraagt om te stemmen op de genomineerde initiatieven. Er kan dan gestemd worden tot en met zondag 23 oktober. Samen met de beoordeling van de vakjury wordt, op basis van aantallen en motivatie, op maandag 7 november 2022 de meest gewaardeerde verenigingsheld en/of groep helden bekend gemaakt. Deze persoon of groep ontvangt de Sportwaarderingsprijs 2022

Aanmelden

Wil jij als trotse inwoner van de gemeente Horst aan de Maas aanwezig zijn bij de Avond van de Sport? Je kunt je nu alvast aanmelden voor het verkrijgen van een gratis ticket. Meld je snel aan want vol = vol!

Kijk voor meer informatie over de Avond van de Sport, nomineren, stemmen en tickets op:  www.avondvandesporthadm.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio