16.8 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Lancering Ondernemersplatform HadM in Horst aan de Maas

Een online platform dat alle ondernemers uit Horst aan de Maas voorziet van nieuws op het moment dat het er écht toe doet. Dat is ‘Ondernemersplatform HadM’. Een gezamenlijk initiatief van Ondernemersclub Sevenum, Ondernemers Collectief Grubbenvorst, Centrummanagement Horst-centrum en gemeente Horst aan de Maas. Ondernemers die zich aanmelden ontvangen automatisch een bericht op het moment dat er iets te melden is. Zogenaamde need to know informatie die (direct) van invloed kan zijn op een onderneming of de ondernemer zelf.

Ondernemersplatform

Wethouder Eric Beurskens: “Ten tijde van corona hebben wij als gemeente gemerkt hoe lastig het is om alle ondernemers, groot en klein, tijdig en eenduidig te informeren. Wij willen ondernemers snel van de juiste informatie kunnen voorzien in geval van calamiteiten of ontwikkelingen die veel impact hebben. Daarom zijn wij blij dat wij in samenwerking met ondernemersvertegenwoordigingen een platform kunnen opzetten waar ondernemers zichzelf kunnen aanmelden en wij daarmee een snel en eenduidig communicatiemiddel toevoegen”.

Automatisch op de hoogte

Het online ‘Ondernemersplatform HadM’ is via www.ondernemersplatformhadm.nl voor iedereen toegankelijk. Alle nieuwsberichten zijn voor iedere bezoeker van de website bereikbaar. Het voordeel van jezelf daadwerkelijk aanmelden voor dit platform is dat je als ondernemer automatisch een mailing ontvangt op het moment dat er een nieuwsitem gepubliceerd wordt. Na deze eenmalige actie hoeft een ondernemer niet meer zelf actief het platform in de gaten te houden om te kijken of er nieuws is. Het enige dat je als ondernemer  dan nog hoeft te doen, is regelmatig je mailbox bekijken.

Delen is vermenigvuldigen

De betrokken ondernemersverenigingen hopen met het Ondernemersplatform HadM een laagdrempelig middel te introduceren. “Op dit moment bereiken we niet iedereen. We zouden het fijn vinden om uiteindelijk iedere ondernemer zo snel mogelijk van belangrijke informatie te kunnen voorzien. We geloven namelijk echt in het principe: delen is vermenigvuldigen!”, aldus Marcel Janssen, Jos Wijnen en Anita Rongen van de drie betrokken ondernemersverenigingen.

Geen bericht is goed bericht

Uiteraard is het platform er niet alleen om slechts nieuws en calamiteiten snel te delen met ondernemers. Overwegend geldt wel dat wanneer er niets gemeld wordt via het Ondernemersplatform een ondernemer ongestoord kan doen wat hij of zij het liefste doet: ondernemen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio