21.1 C
De Bilt

Losgeschoten kermisaanhanger op A67 veroorzaakt puinhoop en aanrijdingen

Zaarderheiken – Afgelopen nacht moest de A67 richting Horst, net voorbij het knooppunt Zaarderheiken, voor enkele uren worden afgesloten, wegens een ongeval met meerdere voertuigen. Een aanhangwagen van een kermis, was door onbekende oorzaak losgeraakt en tegen de vangrail gebotst. Het bleek te gaan om een kassa bij een kermisattractie. Door de vele brokstukken kwam ook een bestelbusje in de problemen, botste er tegenaan en kwam op zijn zijkant terecht.

Veel hulpdiensten op A67

Doordat er onduidelijkheid was over het aantal inzittenden van het bestelbusje, waren wel 5 ambulances ter plaatse op de A67. Uiteindelijk zijn twee mensen gewond naar het ziekenhuis vervoerd. Er is onduidelijkheid hoeveel personen werkelijk in het busje zaten. Het vermoeden bestaat dat meerdere personen uit het busje zijn gekropen en gevlucht. Waarheen en waarvoor is dus ook niet duidelijk.

Onderzoek losbreken aanhanger

De bestuurder van de auto met de aanhanger bleek met de schrik vrijgekomen. Hoe de aanhanger heeft los kunnen breken zal onderdeel zijn van verder onderzoek. Nadat brandweer en andere hulpdiensten de brokstukken en wrakken hadden verwijderd, kon begin deze ochtend de weg weer vrijgegeven worden. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio