4.8 C
De Bilt

Open dag Onze Loods in Horst aan de Maas

Onze Loods zet zaterdag 25 juni de deuren open voor publiek. Onze Loods is een plek waar mensen terecht kunnen voor ondersteuning bij werk, taaleducatie, deelname aan activiteiten of een kopje koffie en een praatje. Tijdens de Open dag laten op we u graag zien wat Onze Loods kan betekenen op het gebied van participatie, taal en werk

De gemeente, Rendiz en NLW Groep zijn veheugd dat inwoners van Horst die ondersteuning nodig hebben bij werk dit nu dicht bij huis kunnen krijgen. Lokale initiatiefnemers en ondernemers zijn van harte welkom aan te sluiten bij de activiteiten van Onze Loods. Zo ontstaat bedrijvigheid die waardevol is voor de mensen die er werken én voor de samenleving van Horst aan de Maas.

Ontmoeten, ontwikkelen, ondernemen

9 mei jongstleden startten de activiteiten bij Onze Loods in Horst aan de Maas. Onze Loods biedt werkplekken voor mensen die extra begeleiding nodig hebben in het verrichten van werk. Ook zijn er mogelijkheden voor dagbesteding, taaleducatie, participatietrajecten of vrijwilligerswerk. Op termijn komt er plek voor inwoners die onder begeleiding groeien naar een betaalde baan.

Nog meer meedoen in Horst aan de Maas

Wethouder Roy Bouten: “Dit is een enorme kans om ervoor te zorgen dat mensen nóg meer mee gaan doen in Horst aan de Maas. Mensen die ondersteuning nodig hebben bij werk krijgen dat dichtbij huis. En lokale initiatiefnemers en ondernemers kunnen aansluiten bij de werkzaamheden onder begeleiding. Zo ontstaat bedrijvigheid die waardevol is voor de mensen die er werken én voor de samenleving van Horst aan de Maas. Ik ben enorm trots dat we dit samen met NLW en Rendiz organiseren.”  

Bezoek Onze Loods op 25 juni

Iedereen die een kijkje wil komen nemen bij Onze Loods is van harte welkom tijdens de open dag op zaterdag 25 juni aanstaande van 10:00 tot 12:30 uur. Komt u met de auto? Dan adviseren wij gebruik te maken van de openbare parkeerplaatsen zoals het Cuppenpedje en de parkeerplaatsen bij Sporthal de Berkel. U vindt ons aan de Venlose weg 22-24 te Horst.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio