6.9 C
De Bilt

Thuistapquiz met hersengymnastiek op een herfstavond

Franeker – De Academie van Franeker presenteert op 22 oktober de ‘’thuistapquiz’’. Dit vragenspel is een opvolger van de succesvolle pubquiz in ‘’De Franequer Loskop’ van vorig jaar oktober. Dat was een spannende vragenstrijd ter gelegenheid van de maand van de geschiedenis.

Online samen met thuistapquiz

Samenkomen in een grote groep in het café voor een pubquiz is dit jaar vanwege corona niet mogelijk; vandaar dat de Academie van Franeker nu een digitaal alternatief biedt met de thuistapquiz, veilig vanuit huis. Een weergaloos kennisspel met hersen krakende vragen over geschiedenis, wetenschap, stad en regio. Een pittig spel voor zowel bollebozen, geschiedvorsers als ook ‘loskoppen’ en eeuwige studenten. Studentikoos vertier is die avond gegarandeerd!

Meedoen?

Meedoen is individueel mogelijk maar ook met een klein team. Wie weet wint u dit jaar de eer en de felbegeerde wisselbeker met uw naam of ploeg erop gegraveerd. De uitslag volgt op maandagavond 26 oktober. U kunt zich aanmelden op www.academiefraneker.nl  tot uiterlijk 20 oktober via het aanmeldformulier op de website. Deelname kost € 7,50.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio