1.7 C
De Bilt

‘toekomstbestendig bedrijventerrein De Flammert’ Ondernemers en gemeente werken er samen aan

Bergen – De gemeenteraad van Bergen heeft in februari het programma ‘Toekomstbestendig bedrijventerrein De Flammert’ vastgesteld. In dit programma staan concrete acties en maatregelen waarmee gemeente en ondernemers samen werken aan een kwalitatief sterk, duurzaam en toekomstbestendig bedrijventerrein. Vandaag kwamen beide partijen bijeen om de uitvoering van deze actiepunten te bespreken.

Toekomstbestendig bedrijventerrein

Om resultaten te boeken en te werken aan een vitaal en toekomstbestendig bedrijventerrein, hebben ondernemers en de gemeente elkaar nodig. Samenwerking en organisatie zijn cruciaal om de actiepunten uit het programma succesvol uit te voeren. Gemeente en ondernemers van De Flammert willen allebei zo snel mogelijk met deze acties en maatregelen aan de slag. Daarom kwamen zij vandaag bij elkaar om de woorden uit het programma meteen om te zetten in daden.

Nieuwe parkmanager en bedrijfscontactfunctionaris

Om de ontwikkelingen in goede banen te leiden en te coördineren, heeft de gemeente als pilot van één jaar een parkmanager voor het bedrijventerrein aangesteld. Tijdens de bijeenkomst stelde deze parkmanager, Ben van de Wijgert, zich aan de ondernemers van De Flammert voor.

Daarnaast heeft de gemeente bekendgemaakt dat Hans Driessen de nieuwe bedrijfscontactfunctionaris van Gemeente Bergen is. De bedrijfscontactfunctionaris helpt alle ondernemers in de gemeente bij vragen over ondernemen en economische ontwikkelingen en geeft advies over onderwerpen als het starten van een bedrijf, bedrijfslocatie, vergunningen en arbeidsmarktvraagstukken. Hoewel Driessen veel ondernemers al kent, maakt hij binnenkort als
bedrijfscontactfunctionaris officieel kennis met hen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio