15.6 C
De Bilt

De Meedoen Dagen zijn van start!

Van 1 april tot 5 mei vinden de Meedoen Dagen plaats in de gemeente Venray. Geïnspireerd door de jeugdsportkennismakingsdagen, bieden de Meedoen Dagen een gelegenheid voor sport- en cultuuraanbieders om kennismakings- en proeflessen aan te bieden op www.meedoen.venray.nl. Er is keuze uit meer dan 100 activiteiten om aan deel te nemen!

Meedoenboekje van de Meedoen Dagen

Alle sport- en cultuuraanbieders in de gemeente zijn uitgenodigd om minstens één kennismakingsactiviteit aan te bieden voor basisschoolkinderen gedurende deze periode. Hier is volop gebruik van gemaakt waardoor er een groot en divers aanbod op het platform is. De activiteiten die binnen de Meedoen Dagen vallen zijn gebundeld in een boekje dat over alle basisscholen wordt verspreid.

Het Meedoen Platform

Het Meedoen Platform, gevestigd op www.meedoen.venray.nl, heeft tijdens de Nationale Sportweek afgelopen september aanzienlijk succes geboekt bij basisschoolkinderen door het aanbieden van een breed scala aan activiteiten. Met een grote toewijding aan het bevorderen van een gezonde levensstijl, biedt het platform het hele jaar door toegang tot sport- en cultuuractiviteiten voor een gezondere gemeente Venray.

Venray Beweegt nodigt inwoners uit om een kijkje te nemen op www.meedoen.venray.nl en een (gratis) activiteit te boeken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio