4.1 C
De Bilt

Doe mee aan de fotowedstrijd gemeentegids 2019!

Gemeente Mook en Middelaar – Ook voor de gemeentegids van 2019 houden wij weer een fotowedstrijd. Het thema is deze keer ‘Dynamisch Mook en Middelaar’. Wij hopen dat dit thema ook jongeren inspireert om mee te doen aan de wedstrijd. Wij stellen daarom zelfs een extra ‘jongerenprijs’ beschikbaar, voor de beste fotograaf onder de 18 jaar. En wie weet siert jouw foto straks de voorkant van de gemeentegids 2019!

Jongeren prijs

Naast de extra jongerenprijs voor de beste fotograaf onder 18 jaar, worden de drie mooiste foto’s van de overigedeelnemers beloond met een waardebon van resp. 75, 50 en 25 euro. Een selectie van andere foto’s die zijn ingezonden wordt in de gids opgenomen, met vermelding van de naam van de maker. Alle foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van burgemeester Willem Gradisen. De ervaring is overigens dat ook foto’s die gemaakt worden met een mobieltje vaak aan de eisen voldoen en winnaar kunnen worden. Je hoeft dus echt geen professionele camera te hebben om in de prijzen te vallen! De winnaars worden in maart 2019 bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht.

Meedoen

Iedereen die mee wil doen aan de wedstrijd, kan tot 15 februari 2019 per mail maximaal twee foto’s sturen naar: fotowedstrijd@mookenmiddelaar.nl. Dit moet uiteraard onder vermelding van naam en adresgegevens. En als je meedoet voor de jongerenprijs, geef dan even aan dat je jonger dan 18 jaar bent.

Voorwaarden

De wedstrijd staat alleen open voor inwoners van de gemeente Mook en Middelaar. Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingezonden en de foto’s moeten natuurlijk in onze gemeente zijn genomen. Ze moeten rechtenvrij digitaal worden aangeleverd in jpg-formaat met een minimale resolutie van 300dpi of een mini-male bestandsgrootte van 1,2MB.

foto’s eigendom gemeente

De gemeente kan de foto’s ook gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals de eigen website of folders. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u hier automatisch toestemming voor. Als u personen of kunstwerken fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen voor publicatie van de foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio