7 C
De Bilt

Goed van start in 2018 met de Genneper Parkenloop!

Eindhoven- Op zondag 7 januari 2018 vindt de 12e editie van de Genneper Parken Loop plaats. De Genneper Parken Loop is een evenement voor beginnende en gevorderde lopers, volwassenen en kinderen. De opbrengsten van de loop gaan, net als voorgaande jaren, naar e-hockeyvereniging Genneper Parken Bulls.

Totaalevenement voor jong en oud
Het parcours van de nieuwjaarsloop kent vier verschillende afstanden: 2, 4, 9 en 15 kilometer. Het parcours loopt door de mooie groene omgeving van Genneper Parken maar je loopt ook langs het veld van FC Eindhoven. De Genneper Parken Loop is een gezellig loopevenement voor lopers en supporters. Na afloop ontvang je naast een goodiebag traditioneel ook een kop warme soep en een handdoek.
Joop Veelenturfrun
We starten deze editie met de 2 km: een echte aanrader voor gezinnen met kinderen. Bijzonder aan de 2 km is dat deze afstand dit jaar wordt opgedragen aan Joop Veelenturf. Jarenlang was Joop Veelenturf een belangrijk lid van de organisatie van de Genneper Parkenloop. Helaas is Joop eerder dit jaar overleden. Met deze loop wil de organisatie Joop Veelenturf graag eren.
Loop voor het goede doel: Genneper Parken Bulls
De opbrengsten van de Genneper Parken Loop gaan naar het goede doel, namelijk de GP Bulls. Deze e-hockeyvereniging is opgericht om mensen met een beperking elektrisch rolstoelhockey te laten spelen. Rolstoelhockey geeft sportieve uitdagingen en biedt hen de mogelijkheden om sociale contacten met medespelers te leggen.
Schrijf je in!
De Genneper Parkenloop vindt plaats op zondag 7 januari 2018. Het inschrijfgeld bedraagt 4,00 euro per persoon voor de 2 kilometer (de Joop Veelenturfrun) en 9,00 euro per persoon voor de 4, 9 en 15 kilometer. Inschrijven kan tot en met 4 januari 2018 via eindhovensport.nl/genneperparkenloop .
spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio