5 C
De Bilt

Groene Bon-actie nu ook voor huurders

Gennep – Vorig jaar konden woningeigenaren in Gennep een Groene Bon aanvragen, die ze konden gebruiken voor het verduurzamen van hun woning. Dit jaar komt de gemeente opnieuw met een Groene Bon-actie, dit keer voor huurders. De actie start in de tweede week van januari. Wethouder Rob Peperzak: “Met de stijgende energiekosten is het extra fijn om huurders te kunnen helpen naar een lager energieverbruik.”

700 Groene Bonnen beschikbaar

Er zijn 700 bonnen beschikbaar. Deze kunnen besteed worden bij de lokale Hubo, Warmteservice en Expert. Huurders bepalen zelf aan welke producten ze de bon besteden. Denk hierbij aan radiatorfolie, brievenbusborstels en ledlampen. “Veel producten verlagen niet alleen de energiekosten, maar dragen ook bij aan het wooncomfort”, aldus de wethouder.

Huurders ontvangen brief

Huurders ontvangen begin januari een brief met alle informatie. Bent u huurder in de particuliere sector in de gemeente Gennep en heeft u op vrijdag 7 januari 2022 nog geen brief ontvangen? Neem dan contact op met de gemeente via gelg@gennep.nl of bel met (0485) 49 41 41.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio