2.3 C
De Bilt

Jaarmarkt in Siebengewald druk bezocht ondanks de regen

Siebengewald – Op zondag 5 juni tijdens eerste pinksterdag vond voor de 28e keer de jaarmarkt in Siebengewald plaats, die tot de Duitse grens bij Hülm liep. Waar veel mensen op afkwamen. Na toch een paar jaar afwezigheid weer terug te zijn. Dus veel Nederlanders maar ook de Duitsers de jaarmarkt of ook terwijl de Internationale Strassenparty Siebengewald ook genoemd word.

Druk bezocht

De jaarmarkt was vooral in de ochtend heel druk bezocht, omdat helaas de middag een beetje in de regen viel bleven veel bezoekers in de middag weg. En helaas vonden de markt mensen die op de jaarmarkt stonden een beetje jammer. Maar gelukkig wisten de bezoekers de jaarmarkt in Siebengewald in de ochtend prima te vinden. Ook veel bezoekers gingen tussen de kramen door even een patatje of een vlaai met een bakje koffie nuttigen op de jaarmarkt.

Veel markt mensen bleven weg

Helaas bleven veel markt mensen die met hun kramen hadden aangemeld helaas door de verwachten regen weg. Waar door er veel gaten op de jaarmarkt waren te vinden. Maar dank zei dat er veel legen plekken waren, Gingen normaal mensen ook proberen om hun spullen te verkopen langs de route van de jaarmarkt in Siebengewald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio